HİZMETLERİMİZ

SİGORTA

"RİSKİ YAŞAYAN BİLİR, BİLGİ SAHİBİ OLAN ÖNLEM ALIR, ÖNLEM ALAN HAYATIN TADINI ÇIKARIR"

Zazaoğlu Sigorta, araçtan konuta sağlıktan güvenliğe inşaattan tarıma hangi sigorta ürününe ihtiyacınız varsa, en uygun çözümleri sizlere sunmayı amaçlayan köklü bir markadır.

Detaylı Bilgi

SİTE & APARTMAN YÖNETiMİ

İnşaat sektöründeki hızlı gelişmelerin neticesinde oluşan toplu konutlar, siteler, rezidanslar ile birlikte hayatımızda var olan ancak önemini yeni yeni fark ettiğimiz apartman & site yöneticiliği kavramı, modern dünyanın hızla değişen yapısı ve şehir hayatının koşuşturmacasından yeterince yorulan insanların sevdikleri ile daha fazla vakit geçirme gereksinimleri neticesinde günümüzün vazgeçilmez ihtiyaçlarından biri haline gelmiştir.

Zazaoğlu Profesyonel Site & Apartman Yönetimi, şeffaf, güvenilir ve kaliteli hizmet anlayışını teknoloji ile buluşturarak denetlenebilir ve zaman tasarrufu sağlayan çözümler ile toplu yaşam kalitesini en üst seviyeye çıkararak sevdikleriniz ile birlikte huzurlu bir yaşam standardı vadediyor...

Detaylı Bilgi İçin Tıklayınız

GAYRİMENKUL

Zazaoğlu Gayrimenkul, herkesin ihtiyacına en uygun gayrimenkul yatırımını yapması için arz ile talebi bir araya getirerek ve sonrasında da müşterilerine danışmanlık hizmeti vererek %100 müşteri memnuniyeti için uzman kadrosu ile hiç durmadan çalışıyor.İlanlarımız için tıklayınız...

İNŞAAT

Zazaoğlu İnşaat, herkesin konut sahibi olabilmesi için “öncelik kar elde etmek değil toplumsal değer ve farkındalık yaratmak anlayışı” ile 2017 yılının son çeyreği ile faaliyete geçmiş olup yakın zamanda hak ettiği toplumsal desteği de arkasında alarak herkesin bütçesine göre kaliteli, nitelikli gayrimenkul edindirmek üzere büyük projelerde adından söz ettirecektir.

Projelerimiz için tıklayınız...
  • 12

    Sigorta Şirketi

  • 37

    Site
    Apartman

  • 100+

    Gayrimenkul

  • 22

    Mühendislik Projesi